• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • Va mai aduceti aminte de Neaga? by vadim.ro

  22 iunie 2007
  Situatia prezentata nu e singulara. Si alti fotbalisti au patit la fel. Intrebarea e: sint fotbalistii omaeni iertatori sau motivele reintoarcerii si acceptarii vechii situatii e consecinta unor lipsuri materiale si mai putin a celor sufletesti?
  Iata testul postarii:
  "Mai tineti minte cum a plecat neaga de la Steaua in februarie 2005? Pe usa din dos este putin spus, Becali a sters cu el pe jos precum cu o carpa de spalat veceul. Merita un scurt exercitiu de memorie
  Neaga a plecat in 2005 de la Steaua dupa ce s-a certat si cu Becali si cu zenga si cu defunctul MM. Mai intai, insa, jucatorul fusese umilit fiindu-i oferit lui marian aliuta contra sumei de 200.000 de euro. Manevra a fost refuzata de Aliuta, acesta considerand ca, daca ar fi acceptat, si-ar fi jignit fostul coleg.
  Becali a incercat apoi sa il dea pe Neaga si la Dinamo, cerand pe el 400.000 de euro, o oferta refuzata de Andone pentru a nu incepe un razboi civil in Stefan cel Mare. Ando nu a putut sa uite cazul asemanator al lui Danciulescu si nu a vrut sa repete.
  Neaga a plecat cu coada intre picioare spre Coreea, aruncand sageti otravite catre fostii conducatori din pragul aeroportului. Nici un fost coleg de la Steaua (in afara de Aliuta care plecase oricum) nu a avut curajul sa il conduca.
  Nu mai exista cale de intoarcere si nu vreau sa fiu calcat in picioare de nimeni. Trebuie sa lamuresc lucrurile si sa ii dau o replica si lui Gigi. Lui nu-i plac jucatorii cu personalitate. Becali a spus ca am 27 de ani si ca in vara m-ar fi pierdut gratis, fiindca mi s-ar fi terminat contractul. Nu este adevarat. Am doar 25 de ani si mai aveam contract de un an si jumatate, plus un alt contract, semnat in alb, pe o perioada de doi ani. Si Gigi a zis ca n-am caracter! Sa vedeti care e caracterul lui Becali, a spus suparat Neaga inainte de a se urca in avion spre Coreea si la putin timp dupa ce fusese un erou pentru Steaua in cupele europene.
  Pentru cine se luptase Becali sa ii faca loc in locul lui Neaga? Pentru Andrei Cristea
  In 2004, inainte de plecare, Neaga jucase 38 din cele 39 de partide disputate de Steaua si marcase 23 de goluri in partidele oficiale.
   In 2007, Neaga revine la Steaua fara urma de resentiment si isi propune sa se califice in Liga Campionilor. Nici un cuvant la adresa lui Becali, nici o suparare pentru modul rusinos in care ii fusesera facute bagajele, nici un cuvant despre personalitate si faptul ca patronul din ghencea face contracte pe genunchi si tot asa le rupe. Totul e parca sters cu buretele in acest sport romanesc plin de caractere.
  Abia astept declaratiile lui Neaga de la momentul cand va semna efectiv cu Steaua in 2007"
   
  PS eu: Si eu… :)

  Tags: ,  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X