• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • Traian Ungureanu are dreptate…

  2 noiembrie 2007
   "Adevarul final si integral e ca, fugarita de lipsa de sansa sau chemata de prazile Europei, Romania activa s-a mutat in Italia. Iar Romania e activa in doua feluri.

  Mai intii, prin oamenii ei cei mai buni, mai importanti si mai nebagati in seama: oamenii care pot face o tara cuminte si rinduita. O si fac. In Italia, unde imping carucioarele batrinilor, nu in Romania, unde n-au loc de smecheri cu stampile si masina de serviciu.

  A doua oara , Romania e activa prin drojdia ei nationala. Iar drojdia e in blocuri cu igrasie si in ministere , in colibe tiganesti si in Palate cu Maybach pe prispa, in metrou si la televizor, dind cu inteligenta in popor. Drojdia e-n capul mesei si in bucate. Mai nou, s-a mutat in pizza. Acasa insa, drojdia e, neindoios si nerusinat, la putere. Orice popor si orice tara praseste hoti si criminali. La noi ii creste si ii educa exemplul statului. La noi ii ocroteste legea si ii spala, in public, cu roba suflecata judecatorii . Romania laolalta si legala incheie 18 ani de catastrofa . Si macelul continua. Fiecare tun sub 10 milioane de euro e acum legal si naste de 10 milioane de ori convingerea ca viata e scurta si furtul e drept. Constitutia tarii, legea pamintului, nu hirtia din care parlamentarii fac avioane de vinat Basescu, spune ca numai prostii sint cinstiti si ca ale lor sint dispretul, saracia, ba chiar si un premiu otravit: pensii din bani inventati.

  Romania naste oameni cu ghinionul ca s-au nascut in Romania.

  Stricaciunea porneste de sus si loveste numai de sus in jos. Asta tebuie sa stie italienii despre romeni di merda. Nu e o scuza si nu e treaba lor. E adevarul."  (Cotidianul 02.11.2007)

  Tags:  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X