• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • Eliberati-l pe Cioaca !

  29 ianuarie 2008
  Penibil circul din ultimele zile privindu-l pe Cristian Cioaca.
  Suspectat pentru uciderea propriei sotii Elodia Ghinescu, super mediatizatului sot i  s-a gasit in sfirsit nod in papura de catre impotenta Politie Romana. S-a descoperit (si sper ca se va dovedi, ca altfel culmea penibilului e mare) ca Cioaca a violat corespondenta electronica a sotiei de unde a extras si citeva fragmente pentru delectarea otevistilor de miezul noptii.
  Exista temeri ca Cioaca a intrat in inbox-ul sotiei pentru a sterge unele mail-uri compromitatoare. Temerile sint bazate pe faptul ca el este considerat in continuare suspect in disparitia Elodiei. Asta ar putea da o tenta de gravitate faptelor sale.
  Dar de aici si pina a cere (si a pune in aplicare!) mandat de retinere de 29 de zile pentru o violarea corespondentei e cale lunga. Ce grad de periculozitate pentru integritatea corporala al celor din jur ar avea un om care a "spart" laptopul sotiei pentru a-i fura secretele mail-istice, nu stiu.
  Aduceti-va aminte ca oameni care au ucis cu singe rece si au fost in libertate pina la pronuntarea sentintei de condamnare definitiva.
  Si uitati-va acum la modul in care este pimbat Cioaca de la arest la tribunal: incatusat, prins de brat si incadrat de doi chipiasi care sterg de fiecare data peretii holurilor strimte ale Judecatoriei. Circ, circ circ!
  Se pare insa ca raspunsul la nedumerirea mea sta in neputinta totala a Politiei Brasov (si nu numai) de a-l dovedi pe cristian cioaca ca fiind asasinul Elodiei Ghinescu. Dupa atitia bani aruncati pe expertize si cercetari, dupa atitea deplasari in teritoriu, purtatorii de chipiu s-au gindit sa-i mai puna la incercare psihicul lui Cioaca. Poate poate cedeaza… si scapa si ei de corvoada asta in care mintile nu-i mai ajuta de nici un fel.
  PS: Cine aduce in discutie felul in care se comporta acum Cioaca in fata camerelor de luat vederi sa se gindeasca cum ar reactiona el dupa atitea luni de crunta tevatura mediatica.
   
  Later edit: Aflu ca, in acesta seara, Cioaca a fost eliberat sub control judiciar …. dar si sub amenintarea admiterii recursului procurorilor. Circul continua!

  Tags: ,  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X