• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • Doamnei Sarkozy, cu adinca consideratie

  5 februarie 2008
   Cred ca va mai aduceti aminte de exaltarea pe care o traiau si o exprimau in fata camerelor de luat vederi diverse staruri de peste hotare atunci cind erau intrebati ce le place in Romania. Raspunsul cvasi-unanim era: FEMEILE. Replica "Aveti femei foarte frumoase" era spusa cu o unda de libinozitate crescuta, dar televiziunile pe atunci erau in limba dupa astfel de raspunsuri. Acum ce sa ne mai miram, pina si simplii soldati romani au descoperit inca din timpuri stravechi ca cel mai de pret bun al acestor meleaguri erau femeile dace (aurul nu se pune, ala era pentru comandanti).
  Primul care a "atacat" prin declaratii dupa 1989 a fost, daca nu ma insel, contorsionistul ala de la Boney M . Dupa el, alti si alti celebrii in cautare de ceva distractie si carne cit mai proaspata.
  Reactia barbatilor romani a venit intr-un tirziu dar a venit totusi. Intrebati anul trecut, in timp ce ieseau de la concertul trupei Black Eyed Peas , ce le-a placut mai mult si mai mult, masculii nostri feroce au raspuns la unison: Fergie. Fergie este partea feminina a formatiei si daca nu stiti, e o tipa draguta care ne terorizeaza de vreo citeva luni incoace cu un cintecel "balajist".
  Masculi romani, un sincer bravo, ati reusit sa va luati revansa!
  Iar doamnei Bruni- Sarkozy , felicitari pentru inspiratia de a nu veni in Romania! Nu de alta dar se alegea praful de impactul mediatic privind implicarea Frantei in Proiectul Nabuco sau de participarea armatei romane in Ciad.

  Tags:  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X