• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • Dragi kosovari

  19 februarie 2008

  sau cum i-a placut lui Bush sa zica "people of Kosovo", tradus imediat de tirtitze ca "popor kosovar ". Revin, deci.

  Dragi kosovari
  Acum ca v-ati vazut visul cu ochii, acela de a va proclama independenta, insist pe "proclama", ar fi bine de stiut ce va asteapta. In primul rind v-ar fi asteptat o pana generalizata de curent, dar vad ca sirbii nu sint asa rai precum ati incercat sa-i zugraviti. Asta e, ati dorit dar nu aveti cum scapa de ei.
  De mincarica sa nu duceti grija. Unchiul Sam probabil a si pregatit ceva curcani enormi expirati si pui de aia dolofani refrigerati Dumnezeu stie a cita oara. Se gindeste ca voi, cei care traiti de zeci de ani acolo, credeti acum ca tot ce zboara se maninca. E dreptul vostru, pofta buna.
  Dupa mincare va veni si imbracamintea, nu aveti grija. Sa vedeti cu ce surprize va veti intilni. Ma gindeam ca primul sentiment va fi o intoarcere in timp dar probabil nu va fi decit un salt direct de la opinci la pantofi de sport faini.
  O parte din incaltamintea ce, in alte tari, a devenit istorie se mai gaseste si acum pe rafturile unor magazine romanesti. De exemplu magazinul Leonardo care vinde in Moldova (poza e facuta in ajunul Craciunului 2007) pantofi de zeci de ani. Am zis bine: 10 ani. Conform acestui site , logo-ul companiei s-a schimbat in 1997. Pantofii au ramas.
  Tare expirata mai e autodeterminarea asta…
   
   
  In Romania sint cazuri izolate. In Kosovo ar putea fi regula…
   
  Later edit: Va mai aduci aminte de inceputurile noastre democratice cind in toata perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Italia "alergam" in pantofi Adidas Torsion? Cum era reclama aia? Fugi…….Un pantof Adidas Torsion. Se misca natural. A fost creat cu un singur gind : SA CISTIGI!!! :) )) 

  Tags: ,  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X