• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • Reactii la reactia lui Basescu..

  16 martie 2008
  CTP se apuca de comparatii ultra-fortate cu Basescu si Ceausescu prin Gandul – cred ca o sa scrie articole pe tema asta vreo patru saptamini. Oricum, penibila catalogarea de catre el a Elenei Basescu drept "gagicuta". "Agramata" era un termen mai potrivit, desi dupa doar citeva iesiri in media ale ei era totusi prea devreme de etichete.
  Cotidianul relateaza pe prima  pagina (articol de fond) in editia sa de luni despre petrecerea de la botezul copilului Maximus Prigoana (wtf????) si asta (probabil) doar pentru ca pe acolo s-a perindat si Basescu cu sotia. Articolul este insotit si de fotografii "mondene". Ma asteptam sa gasesc astfel de "reportaje" in Libertatea sau Cancan, dar ma rog daca asa intelege sa faca Vintu presa….
  Jurnalul National produs al trustului lui Voiculescu ii "dedica" lui Basescu (1+1) articole in care prezinta un amestec de fapte si acuze din care cu greu poti discerne cine are dreptate: presa sau presedintele. Probabil atacurile vor continua. Cine stie, poate se gindesc sa scoata si un supliment cu CD…..
  Cit despre Ciutacu, unul din "tonomate", acesta replica pe blogul sau cu o fotografie simpatica, facuta tot la botezul lui Prigoana jr. O reactie mai inteligenta desi stiu ca ziaristul i-o va plati presedintelui pina la urma.
  Asteptam reactii (mai inteligente, va rog) ale lui Florin Calinescu .  
  PS: Numele trecute cu litere ingrosate au fost mentionate in "celebra cuvintare" a lui Traian Basescu de vineri 14 martie 2008 tinuta in Salonul oficial de la Aeroportul Otopeni .

  Tags:  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X