• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • Ati intinat calitatea de suporter!

  31 martie 2008
  Dupa ce un spectator aflat pe stadionul din Giulesti a ucis atit meciul Rapid – Steaua prin minutul 75 si ceva si odata cu el sperantele Rapidului de a se bate pentru primele doua locuri din Liga I, a venit si rindul celor din tribunele dinamoviste sa apeleze la gesturi hilare.
  Mai precis, duminica a avut loc unul din derby-urile Ligii I (formulare potrivita acestui meci de doar doi ani incoace) dintre Dinamo si CFR Cluj.
  Fata de anul trecut cind o victorie a dinamovistilor ii incurcau pe Steaua, de aceasta data situatia era cu totul alta: victoria lui CFR Cluj o impiedica pe Steaua sa micsoreze diferenta fata de prima clasata dar in acelasi timp Dinamo nu-si mai putea permite sa cedeze puncte.
  Astfel ca, dupa cum s-a vazut pina la urma, meciul s-a jucat "pe teren". Invingatoare a fost CFR-ul lui Andone si Muresan ce s-a dovedit superioara gruparii dinamoviste.
  Reactia spectatorilor (sa le spun "suporteri"?) dinamovisti a fost una rar intilnita pe marile stadioane ale Europei. Desi avind echipa favorita infrinta, galeria dinamovista s-a bucurat totusi ca rezultatul final a incurcat Steaua, eterna rivala a celor din Stefan cel Mare. Asa ca, departe de orice suparare, si-au chemat favoritii sa-i salute si sa scandeze impreuna impotriva rivalei din Ghencea.
  Daca in ceea ce priveste galeria, aceasta a facut-o gratis, (nu cred sa plateasca vreodata intrarea pe stadion), de neinteles mi se pare atitudinea celorlalti spectatori care au fost de acord cu atitudinea galeriei. Ma intreb pentru ce au platit pretul biletului? Ca de scandat poti scanda gratis si acasa in fata televizorului. Sau sa fie vorba de proverbialul "haz de necaz" al romanului? Greu de inteles.
  Sa mai adaug lipsa de respect al jucatorilor fata de platitorul de bilet? Neah… 
  PS: Aflu ca dupa plecarea lui Multescu, jucatorii au declarat (cu multumire fata de aceasta veste) ca sint in silentio-stampa. Parca ati avea ce spune mey… Rusine! 

  Tags: ,  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X