• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • In cautare de modele prin Bucuresti

  16 iunie 2008
  A TRECUT vremea luptei impotriva neocomunistilor. A trecut si vremea votarii unuia numai pe considerentul ca se afla in tabara opusa fostilor comunisti, actuali fesenisti, fedesenisti, pesederisti, pesedisti.
  A TRECUT vremea victimizarilor. Vremea primarului atacat din toate partile si blocat in aplicarea initiativelor sale. Vremea primarului fara consiliu. Vremea primarului avind consiliul cistigat de partea sa.
  A VENIT vremea modelelor. Bucurestenii isi cauta modelul de candidat. Au de ales intre un mistocar, pus tot timpul pe glume de autobaza, flegmatic si convins ca e priceput la toate si un ardelean taciturn (poreclit "Buldogul"), incruntat, cu imagine de bun gestionar al problemelor administrate de pe vremea cind era ministru de interne.
  Aici se da de fapt lupta intre cei doi candidati pe segmentul de electorat indecis si neinteresat de programele electorale ale celor doi. In rest, electoratul fidelizat voteaza ori cu PSD (recte Oprescu) ori cu Basescu (sustinatorul lui Blaga).
  Final de poveste: Oprescu reuseste sa cistige Primaria Generala. Cu un program ca si inexistent, cu un spate asigurat de fostii comunisti, cu un trecut patat de familie si scandaluri . Nu conteaza. A cistigat cel in care indecisii s-au vazut ca in oglinda.
  Urmeaza o perioada foarte grea pentru Oprescu: blocarea initiativelor PSD in Consiliul General , "greaua mostenire" din perioada Videanu si imaginea de marioneta care va creste incet dar sigur in ochii electoratului.
  Pentru PD-L aceasta infringere vine intr-un moment in care inca se mai poate salva ceva in perspectiva alegerilor generale.
  In orice caz, batalia pentru Bucuresti se va transforma in razboi iar bucurestenii care au votat sub imperiul nervilor acumulati in trafic, a prafului inghitit si a lucrarilor ce parca nu se mai sfirsesc vor avea o crunta dezamagire. De fap e aceiasi dezamagire provocata de aproape 20 de ani de clasa noastra politica.
   
  Si pe final o concluzie amara:
  "Campania pentru locale s-a terminat. Noile administratii locale vor fi judecate peste 4 ani daca si-au indeplinit programul votat de catre alegatori . In cazul dlui. Oprescu, lucrurile vor fi simple: domnia sa a avut un program din care concretul a lipsit, fara obiective, fara termene de finalizare . Asadar, chiar daca nu se va schimba nimic in Bucuresti in urmatorii 4 ani, programul dlui. Oprescu va fi indeplinit" (http://stoica.hotnews.ro/)

  Tags:  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X