• Weather Forecast | Weather Maps
       
  adopt your own virtual pet!
   

  This website is worth

  What is your website worth?
   
 • Oprescu – inceputuri

  11 iulie 2008
  Sorin Oprescu si-a inceput activitatea ca primar. Pentru inceput a prezentat un "raport despre starea Bucurestiului". E clar, dom’ independent are de gind mai intii sa se rafuiasca cu oamenii lui Videanu, nu sa se apuce de treaba. Asta e, poate doreste sa-si implementeze oamenii lui, mi s-ar parea normal acest gest.
  Cum spuneam, din acest raport dom’doctor ne informeaza ca pentru o anumita lucrare (respectiv Stadionul National ) s-au decondat fara justificare clara o anumita suma de bani in avans. Cica asta ar fi descoperit propria sa echipa de control. Ceea ce uita Oprescu este sa PRECIZEZE SURSA. Sursa care este Raportul Curtii de Conturi pe marginea caruia s-a tot discutat, concluziile fiind prezentate inca de pe vremea fostului primar Videanu.
  Pesemne, obisnuit cu plagiatul lucrarilor altora (fapt dovedit in ziarul Cotidianul), domnul Oprescu aplica din metehnele sale in  noua functie. Ca doar n-o avea cunostinte de gestionat o Primarie generala.
  Iar cind rabdarea  bucurestenilor va ajunge la punctul critic, va avea pe cine sa dea vina (recte cei doi vice -primari).
   
  PS: Citesc acum ca PSD a depus plingere penala impotriva lui Traian Basescu pentru niscaiva povesti spune lui Adrian Nastase. Prostanacie dusa la extrem. 

  Tags:  Leave a Reply

  (insereaza codul din stanga)
  Weblog

  Toate drepturile rezervate Weblog.ro

  X